Termék részletek


Wavin T-idom 16x10x16

-1%
Wavin T-idom 16x10x16
1 512 Ft+ ÁFA (összesen: 1 920 Ft)
Akció: 1 500 Ft+ ÁFA (összesen: 1 905 Ft)

Wavin T-idom 16x10x16 Tigris K1

 

Átmeneti készlethiány, készletünket hamarosan feltöltjük.

 

Panelbekötések a Wavin rendszertechnikával

 

. A felületfűtési és -hűtési rendszerek bekötése gyorskötő-, illetve présgyűrűs idomokkal történhet. A panelok a Wavin 10 x 1,3 PE-RT csővel vagy a Wavin Flexus 12 x 1,4 mm-es PB csővel készülnek.

 

A beépítésnél a következőket kell betartani: A Wavin csövek vágásához kizárólag egy erre a célra kialakított csővágó ollót használjon. A csövet vagy a csövön lévő jelöléseknél kell vágni, vagy jelölje fel a csőre a támasztóhüvely hosszát, amely azonos a Wavin csőkötőidomok bedugási hosszával. A csövet a csőtengelyre merőlegesen vágjuk le, ügyelve arra, hogy a csővég tiszta és sorjamentes legyen. Toljuk be a támasztóhüvelyt ütközésig a cső végébe. A csövet a feljelölésig dugjuk be a gyorscsatlakozóba.

 

A gyorscsatlakozós idom használata Csővezeték csatlakoztatásához: 1. Tisztán és merőlegesen vágjuk le a csövet a szükséges hosszra lehetőleg a csövön található gyári jelölésnél. 2. Amennyiben nem a csőre nyomtatott jelölésnél vágtuk el a csövet, akkor vágás után jelöljük fel a csőre lakkfilccel a bedugási hosszt a támasztóhüvely hosszának segítségével. 3. Ütközésig bedugjuk a támasztóhüvelyt a csőbe. 4. Toljuk be a csövet erősen ütközésig a gyorscsatlakozós idomba. Akkor biztos a kötés, ha a csövön található következő gyári jelölést vagy az általunk a 2. pontban feljelölt pontot a gyorscsatlakozós idom kupakja elérte. Panelbekötések a Wavin rendszertechnikával

Fontos tanács: A csövet csak tengelyirányban szabad bedugni, de közben nem szabad forgatni!

Webáruház készítés