Termék részletek


Aquarea T-CAP "H" generáció 9kw, 1 fázisú, hűtő-fűtő hőszivattyú

Aquarea T-CAP "H" generáció 9kw, 1 fázisú, hűtő-fűtő hőszivattyú
2 038 000 Ft+ ÁFA (összesen: 2 588 260 Ft)

Aquarea T-CAP hőszivattyú, COP: 5.06 (A7/W35).
9 kw hőszivattyús fűtőteljesítmény -15 fokban is! Maximális áramfelvétel 26 Ampe

     Szeretne egy jobb árat! Kérje emailben !

  Szeretne árat a beüzemelésre és a beszerelésre! 

 

         KÉRJEN AJÁNLATOT E-MAILBEN!

            gazdasagosenergia@gmail.com

A Panasonic Aquarea T-CAP (Total Capacity) levegő-víz hőszivattyú -15 fokos külső hőmérséklet mellett is megtartja a 100%-os fűtési teljesítményét, tisztán hőszivattyús üzemben, kiegészítő elektromos fűtőpatron használata nélkül!
A++ energiaosztály 55 fokos víz készítésénél is!
Akár 60 Celsius fokos vízhőmérséklet!
-28 Celsius fok külső hőmérsékletig megbízhatóan működik!

  • A gyárilag összeszerelt hőszivattyú beltéri egység tartalmazza a beépített "A"-energia osztályú Panasonic fejlesztésű, 7 fokozatú fűtőköri vízszivattyút, 3 kw-os biztonsági fűtőbetétet, tágulási tartályt, áramlásmérőt, áramláskapcsolót, biztonsági lefúvató szelepet, légtelenítő szelepet, az LCD kijelzős, heti programozású kezelő egységet, és a víznyomás mérő órát is.

     

    A Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú alapos mérnöki fejlesztéseknek és innovációs megoldásoknak köszönhetően született meg, amely folyamatos fejlesztéseket több szabadalmi oltalom is védi.

    Az első generációs Panasonic hőszivattyú forgalomba hozatala előtt nem kevesebb, mint 5 innovatív technológiai eljárás szabadalmaztatása előzte meg, azóta a Panasonic hőszivattyúi több különleges és innovatív műszaki megújuláson estek át a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően. Napjainkban már a 7. generációs előnyöket élvezhetjük az "J"-sorozatú Aquarea T-CAP hőszivattyú tulajdonosaként, így akár a legmagasabb, TÜV szerinti 5.06-os COP-t is

    Összehasonlítás képen a villamos fűtésnek a COP-je 1 egység (1 kw felvett villamosteljesítményből 0,8 kw fűtési energiát ad le), ellenben a TCAP hőszivattyú 1kw felvett elektromos áramból akár 5.06 Kw fűtési energiát is le tud adni, így takarít meg számunkra az adott körülmények között 4.06 kw fűtési költséget. A hőszivattyús fűtés piacán egyedülálló módon az Aquarea T-CAP 9Kw-os hőszivattyú -15 fokban a legmagasabb 55 fokos fűtővíz előállításánál is megőrzi a 100%-os 9kw hőszivattyús fűtési teljesítményét (A-15/W55), s nem csak 35 fokos fűtővíz előállításánál. Az új "J" generációs Panasonic tcap hőszivattyú akár 60 fokos előremenő fűtővíz hőmérsékletet is elő tud állítani és akár a legszélsőségesebb külső hideg esetén is megbízhatóan tud működni, azaz -28 Celsius fok külső hőmérsékletig garantált a gyártó által a működési tartomány. Új, nagy méretű és nagy felbontású színes, világítós LCD kijelző, amely termosztátként is üzemelhet a nappalinkban (a csomagolás része egy gyári fedőlap a beltéri egység kijelzőjének a megüresedett helyére). A Panasonic 1973 óta gyárt levegő-víz hőszivattyút. Bízzon a 2018-ban a 100. évfordulóját ünneplő Panasonic gyártó innovatív hőszivattyús fűtési rendszerében!

Webáruház készítés